Spill med venner - Tobago og Ubongo - 17.april 2010

Intro:
Vi var heldige. Av de få naboene vi har, så var det noen som var på vår alder som liker å spille brettspill! Bowling, en større middag samt spill som avslutning, var programmet for lørdagskvelden.

Spill 1: Tobago
Etter å ha testet spillet jeg hadde fått tilsendt fra Vennerød-nissen, ble det impulsiv gledes-shopping på nettet for vårt vennepar. "Et spill vi begge liker" og "Mye morsomere enn Risk" var to kommentarer som kom fra andre siden av det stilige glassbordet. Spillet startet friskt med 3 skatter som ble oppdaget neste på likt. Den første hodeskallen (som ødelegger skatten, og straffer deltagerene) kom tidlig. Siden mange amuletter kom ut nesten samtidig førte dette til hamstring, og de fleste var klar for den neste katastrofale hodeskallen. Men den kom aldri. Det varte og det rakk, og da ett kort var igjen, uten at mer enn en hodeskalle var trukket, og alle hadde amuletter tilgode, sluttet vi spillet. Det var en jevn omgang, og alle koste seg med det jeg mener et et flott familiespill. Anbefales!

Spill 2: Ubongo
Jeg har bestemt meg for aldri å si nei til en runde Ubongo (standardutgaven) dersom noen spør. Ingen spurde, så da gjorde jeg det heller. Vi spilte en kjapp omgang med de lette oppgavene, og det ble kniving til siste slutt. En verdig avslutning på en koselig kveld.

Outro:
Nok en kveld som ble avsluttet med spill fra Norges spill-forlag nr.1. (Er vel kasnkje det eneste også....) Lurer på hvor mange stuer rundt om landet som avslutter sine lørdagskvelder med kvalitetsspill? Er iallefall sikker på at dette er en økende trend, når så mange gode spill kommer til landet. Kan ikke huske at det har vært slik før. Takk Vennerød Forlag for at dere satser på spill i Norge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar